Advisering

Bent u van plan een eigen onderneming op te starten? Dan breken er spannende maar ook leuke en uitdagende tijden aan. Het is verstandig op tijd op zoek te gaan naar een partij die u terzijde staat met financieel advies, raad en daad! Kies dan voor Boudewijns Advies; gewoon goed!

Als starter moet u denken aan…

Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de rechtsvorm van uw onderneming? Heeft u al een ondernemersplan geschreven? Heeft u een financiering nodig of kunt u starten met eigen middelen? Hoe zet u uw financiële administratie op? Heeft u nagedacht over huisvesting, personeel en verzekeringen? Er zijn zoveel zaken waar u vooraf goed over na moet denken.

Boudewijns Advies helpt u als starter op weg

Of u nu als zzp-er aan de slag gaat of als mkb-er, Boudewijns Advies helpt u graag op weg. Een eerste kennismakingsgesprek is daarbij belangrijk. Tijdens deze afspraak vragen wij u naar uw plannen en bekijken we samen wat er nog geregeld dient te worden. Vervolgens spreken we samen af hoe de samenwerking een vervolg krijgt.

In principe kan Boudewijns Advies alles voor u, als nieuwe ondernemer, regelen. Dit gaat verder dan de cijfertjes die horen bij de fiscale boekhouding, ook bijkomende zaken nemen wij graag voor u uit handen. 

Maatwerk ook voor u

Het opstarten van een succesvolle onderneming begint met een goed onderbouwd ondernemersplan. Dit geeft u houvast, structuur en een duidelijke focus voor de toekomst. Boudewijns Advies voert een cijfermatige check van uw plan uit, neemt dit met u door en schaaft dit samen met u bij zodat u vooraf duidelijk weet hoeveel omzet u moet behalen om het gewenste resultaat te behalen. 

Zet u uw plannen voor het opzetten van uw eigen onderneming door dan zet Boudewijns Advies uw financiële administratie voor u op. De begeleiding van startende ondernemers is altijd maatwerk. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag op weg. Dit doen we duidelijk, transparant, pro-actief en op basis van vertrouwen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Laten we een vrijblijvende afspraak plannen. Dan bespreken we uw wensen en kijken we of we u van dienst kunnen zijn.