Particulier

Ook als particulier kunt u bij Boudewijns Advies terecht voor uw administratie, belastingaangifte en advies. Zeker wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie is het verstandig om Boudewijns Advies in te schakelen. 

Verandering in uw persoonlijke situatie

Een verandering kan zijn dat u een nieuwe woning koopt, u gaat beleggen of gaat scheiden. Dit zijn allemaal situaties die direct van invloed zijn op uw aangifte inkomstenbelasting. Bij Boudewijns Advies hebben we de kennis in huis om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat u binnen de regels van de Belastingdienst zo voordelig mogelijk uitkomt.

Trek op tijd aan de bel!

Met welke verandering u in uw persoonlijke situatie ook te maken krijgt, laat het ons snel weten. Boudewijns Advies legt u in begrijpelijke taal uit wat de consequenties zijn en maakt alle benodigde financiële aanpassingen voor u in orde en geeft deze door aan de desbetreffende partijen. 

Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn helder in onze communicatie en duidelijk in onze adviezen. Boudewijns Advies is zoveel meer dan een administratiekantoor, we zijn adviserend en meedenkend. Samen werken we aan het best mogelijke resultaat onder aan de streep!

Erfenis of schenking

Boudewijns Advies begeleidt u ook wanneer u te maken krijgt met een erfenis of schenking. Bij beide zaken moet u, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, belasting betalen: de zogenaamde erfbelasting of schenkbelasting. Boudewijns Advies kent de mogelijkheden, weet welk deel belastingvrij is en kan samen met de notaris optrekken om tot een maatwerk oplossing voor uw persoonlijke situatie te komen. Dit start meestal met het verzamelen van de financiële gegevens van de betrokken partijen.

Gewoon goed!

Uw financiële administratie is bij Boudewijns Advies in vertrouwde handen. Boudewijns Advies is gewoon goed. Dit betekent dat we duidelijk zijn in onze afspraken, een pro-actieve werkwijze hanteren en met u meedenken. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Laten we een vrijblijvende afspraak plannen. Dan spreken we uw wensen door en kijken we of er een goede match is.