Inkomstenbelasting

Om aangifte inkomstenbelasting te kunnen doen is het belangrijk dat uw financiële bedrijfsadministratie op orde is. Boudewijns Advies helpt u met het up-to-date houden van uw administratie. Op pro-actieve wijze controleert Boudewijns Advies uw boekhouding en geeft u gevraagd en ongevraagd advies. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen waar nodig. 

Aangifte inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet

Boudewijns Advies vult, aan de hand van uw up-to-date administratie, de aangifte inkomstenbelasting voor u in. Er wordt goed gekeken naar het opvoeren van eventuele aftrekposten en andere zaken die van invloed zijn op de hoogte van uw belastingaanslag. De aangifte wordt met u besproken en verstuurd naar de Belastingdienst. 

Voorlopig aanslag IB en ZVW

Aan de hand van uw financiële administratie vragen wij, vooruitlopend op de jaarlijkse aangiftes, de voorlopige aanslag inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet voor u aan. Wij nemen hierover tijdig contact met u op. 

Samen met u maken we een inschatting van uw bedrijfsinkomsten en aan de hand daarvan worden de voorlopige aanslagen IB en ZVW voor u aangevraagd. Hierbij wordt met alle bijkomende aspecten rekening gehouden. 

Boudewijns Advies monitort gedurende het jaar of de voorlopige aanslagen nog wel aansluiten op de werkelijke situatie en laat het u weten wanneer deze te ver afwijken van de werkelijke situatie. 

Voorkom verrassingen

De insteek van Boudewijns Advies is te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Als klant kunt u rekenen op onze pro-actieve inzet waarbij we met u meedenken, bijsturen en adviseren. Zo kunt u zonder zorgen vertrouwen op uw aangifte inkomstenbelasting en aangifte zorgverzekeringswet. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Laten we een vrijblijvende afspraak plannen. Dan bespreken we uw wensen en kijken we of we u van dienst kunnen zijn.